Bel direct: +31(0)722203981

Ons verhaal.

United Creations is een creatief ontwerpbureau dat wordt gerund door ons: Michael Groen en Wendy Koning. Ik (Michael) ben een altijd enthousiaste Designer/Art Director en ondernemer en Wendy het zakelijke geweten van het geheel. Samen vormen we een veelzijdige marketing- en communicatiepartner voor marketingprofessionals, PR-specialisten en merkbouwers. United Creations opende in 2009 voor het eerst haar deuren in een oud pakhuis in Amsterdam West. Inmiddels zijn we verhuisd naar het mooie Alkmaar waar Noord-Hollandse nuchterheid samenkomt met internationale interesse voor kaas en Nederlandse cultuur. Een prachtige stad waar creativiteit altijd stroomt.

Splash of creativity
Wanneer bel je United Creations?

Dit kun je verwachten.

Lekkage? Bel de loodgieter. Brand? Bel de brandweer. Spoken? Bel de Ghostbusters. Het is fijn om te weten wie je moet bellen als je iets nodig hebt. Maar wanneer bel je ons eigenlijk?

Na een stukje zelfreflectie is dit mijn conclusie: Voor alles wat met het vormgeven en onderhouden van merkidentiteit en -imago te maken heeft, zit je bij ons goed.

Om je een beetje te helpen hebben Wendy en ik mijn profiel voor je uiteengezet:

✔ Msc. Corporate Communications: opgeleid om identiteit en imago op strategische wijze voor je vorm te geven en te onderhouden
✔ Art Director: zo’n 20 jaar ervaring als graphic designer en huisstijlspecialist, met een bak aan materiaalkennis om ontwerpen tot leven te brengen
✔ Ondernemer: pragmatisch, kritisch, oplossingsgericht en de juiste contacten bij drukkerijen en productiemaatschappijen

Die drie dingen combineer ik en maken mij tot de zakelijke professional die ik ben. Ons dienstenpakket vind je hier.

Ons netwerk.

Een van de mooiste stukjes dienstverlening die we door de jaren heen hebben ontwikkeld is die van print- en productiemanagement. We investeren al jaren in goede relaties met drukkerijen en productiemaatschappijen. Omdat wij groot bij hen inkopen door printorders van al onze klanten te combineren kunnen wij ook mooie tarieven aanbieden. Daarbij kunnen wij ook net iets vaker hele krappe deadlines halen. Daar waar andere agencies zich focussen op design en zo nu en dan, her en der, wat productie inkopen hebben wij veel tijd en liefde gestoken in contacten in de productie-industrie. Kortom, als je eens wat wilt benchmarken qua prijzen nodigen we je graag uit eens een verzoekje in te dienen.

United Creations printproducties en printmanagement
Remote werken is de standaard bij United Creations

Remote en toch altijd dichtbij.

Remote werken is onze standaard en daar genieten we van. Je haalt het beste uit jezelf als je goed in je vel zit. Daarom kiezen we er voor om op de plekken en op de momenten te werken die het beste passen bij het privé-leven. Al onze meetings vinden online plaats en elke opdracht wordt volledig remote afgehandeld. Zonder ook maar enige reistijd kunnen wij alle tijd besteden aan jouw opdrachten en halen we het meeste uit onze dag. Al jaren bedienen we op deze manier klanten door heel Nederland en zelfs door Europa.