Bel direct: +31(0)722203981

Young Ahold Wintersport Crew Hoodie

Custom graphic design en inhouse productie

United Creations voorziet Young Ahold Delhaize van 80 hoodies met unieke print voor wintersportgangers

Young Ahold Delhaize wintersporttrui graphic design

Disciplines

Drukwerk en Productie, Logo en Brand Design

Voor:

Young Ahold Delhaize
Young Ahold Delhaize

Samen met:

Onze vertrouwde producent van textieltransfers
Onze vertrouwde producent van textieltransfers

Hoe we hebben geholpen.

  • Graphic design van unieke wintersport print

  • Inhouse maatwerk productie van 80 hoodies in verschillende maten met full colour transfer-print

Young Ahold Delhaize wintersporttrui Albert Heijn, Gall en Gall, Etos
Young Ahold Delhaize wintersporttrui

Graphic design
teamkleding.

Er gaat niets boven potlood en papier om te beginnen met een opvallend design voor teamkleding. Vanuit Young Ahold Delhaize kregen we een mooie opdracht voor een uniek ontwerp voor warme hoodies voor de 80 deelnemers aan de jaarlijkse wintersporttrip. De uitdaging: verenig de kenmerken van drie merken (Albert Heijn, Gall & Gall en Etos) in één graphic. Het resultaat: een bont ontwerp met een hamster ‘im Schnee’.

United Creations en verenigingen.

United Creations is van oudsher betrokken bij verenigingen. Van sport- tot studievereniging, van ondernemersclub tot career development groups, wij snappen hoe je communiceert met leden. Niet alleen tijdens wervingscampagnes zijn wij de juiste partner voor het uitwerken van communicatiemateriaal, ook voor de dagelijkse routines voor interne communicatie weten we hoe je indruk maakt. 

Inhouse productie.

Voor de productie van bedrukte kleding ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners en sinds 2020 beschikken we over eigen machines voor onder andere textieldruk. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en korte doorlooptijd als het gaat om alles met transferdruk. 

United Creations voor Young Ahold Delhaize
Young Ahold Delhaize streeft ernaar om lokaal relevant te zijn en jonge collega’s op een actieve manier met elkaar te verbinden. Naast deze missie worden de events georganiseerd passend bij onze strategie gefocust op ontwikkeling, diversiteit en welzijn. Iedereen is welkom bij YAD, of je werkt op het hoofdkantoor, in de winkel of altijd onderweg bent. Word lid van YAD en geef je op voor jouw eerste event.