Ukiyo Spirits

Exclusieve Europese Press Launch van Japanse Gins in Amsterdam

"Living in the moment and enjoying the good things in life."

Disciplines

Copywriting en PR-ondersteuning, Digital Marketing, Drukwerk en Productie

Klant

Anker Amsterdam Spirits

Partners

Fitzgerald Amsterdam, Bureau JEZ Events

Hoe wij hebben geholpen.

  • PR-ondersteuning
  • Ontwerp en productie drukwerk en event-materiaal
  • Copy en design social media content
  • Video-edit Out-of-Home campagne
Ukiyo perfect serves
Creativiteit

PR-support.

United Creations ondersteunt Anker Amsterdam Spirits in marketing- en PR-activiteiten om de volledige productcatalogus van de drankengroothandel op de Europese kaart te zetten. Wij leveren copy, design en productie-oplossingen en versterken daarmee onder andere Fitzgerald Amsterdam en Bureau Jez Events. In onze optiek een voorbeeld pur sang van holistische marketing in de praktijk. We zoomen met deze case in op de lancering van Ukiyo Gin in Europa.

Digital content.

Goede PR zorgt voor een goede buzz. Tegelijkertijd met de Europese lancering van Ukiyo Gins in Amsterdam ging een social media campagne live. United Creations verzorgde visuele en tekstuele content. We leverden een mix van geanimeerde en statische content die de doelgroep in drie fasen heeft bereikt: awareness, consideration en conversion. Als kers op de taart creëerden we een strakke video-edit voor de Out-of-Home campagne.

Ukiyo print materials

Printpartner.

Ook voor event-materiaal ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners. United Creations faciliteert naast promotioneel drukwerk zoals flyers ook POS-materiaal en bijvoorbeeld wanddoeken en raamstickers.

De unieke tweekleurige Ukiyo fles weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van de Japanse bergen en zeeën. Het ontwerp van de fles is een wereldprimeur, waarbij de opvallende esthetiek een aanvulling vormt op de inhoud: delicaat gearomatiseerde gins die de subtiele,zoete en geurige Japanse Sakura (kersenbloesem) en de citrus-achtige,lichtzure Yuzu weergeven. Perfect om te serveren met ijs en een premium tonic. Ukiyo is een merk van Kirker Greer Independant Spirits en wordt gedistribueerd door Anker Amsterdam Spirits.