Bel direct: +31(0)722203981

Servetten bedrukken

Wij maken van elke cocktail service een merkbeleving

Ook de kleine momentjes dat een logo zichtbaar is tellen als branding-moment. Een full colour bedrukte cocktailservet bij elke service van een drankje tijdens een whisky-proeverij of cocktail night is zo'n voorbeeld.

Bedrukte servetten bestel je bij United Creations

Disciplines

Drukwerk en Productie, Event branding

Voor:

Anker Amsterdam Spirits | A Brand New Day Drinks | Bureau JEZ Events
Anker Amsterdam Spirits | A Brand New Day Drinks | Bureau JEZ Events

Samen met:

Onze vertrouwde drukwerkpartners
Onze vertrouwde drukwerkpartners

Hoe we hebben geholpen.

  • Ontwerp en productie van bedrukte servetten (3-laags airlaid, uitgevouwen formaat 33x33cm)

  • Printmanagement van bedrukte servetten whisky tastings en cocktail nigths

Bedrukte cocktailservet bestellen

Kleine oplagen.

Specialisatie levert veelal een nog beter resultaat op. Cocktailservetjes produceren is zo’n specialisatie. Deze servetjes ontwerpen we in Alkmaar en produceren we met één van onze toegewijde drukwerkpartners in Duitsland. Zoals je gewend bent strak geprijsd door onze sterke positie als inkoper en full colour bedrukt al leverbaar vanaf 60 stuks.

Merkbeleving vergroten.

Wij het een prachtig om met producenten over techniek en materiaal te praten en het is mijn sport om de meest gespecialiseerde partijen te vinden om samen merkbelevingen tot een hoger niveau te tillen! Ook de kleine momentjes dat een logo zichtbaar is tellen als branding-moment. Een full colour bedrukte cocktailservet bij elke service van een drankje tijdens een whisky-proeverij of cocktail night is zo’n voorbeeld. Bij United Creations investeren we elke dag in relaties met gespecialiseerde producenten om jou de beste kwaliteit en strakke prijzen te kunnen leveren. 

Full colour bedrukte cocktailservet

Voor eventplanners en merkeigenaren.

Voor de productie van full colour bedrukte servetten ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners en sinds 2020 beschikken we over eigen machines voor onder andere textieldruk. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en korte doorlooptijd als het gaat om alles om jouw evenement aan te kleden. 

earth

Bij United Creations zijn we bewust van de impact van onze producten op het milieu. Dit is belangrijk omdat veel reclame-, promotie- en weggeefmaterialen in grote hoeveelheden worden geproduceerd voor distributie en meestal ontworpen zijn voor eenmalig gebruik. Een belangrijk onderdeel van ons werk is dan ook jou van advies te voorzien over techniek, materiaal en aantallen. Zo kiezen we samen de meest passende oplossingen voor de productie van event-materiaal.