Bel direct: +31(0)722203981

Merkintroductie Licor 43 Chocolate

Een sensationeel event in The Upside Down Amsterdam

Herbeleef de zinderende merkintroductie van Licor 43 Chocolate. Op dit project kijken we met veel plezier terug. Een spektakel van een event.

Disciplines

Drukwerk en Productie, Event branding

Voor:

Licor 43 | Maxxium Nederland
Licor 43 | Maxxium Nederland

Samen met:

Bureau JEZ Events | Fitzgerald Amsterdam | Videohelden | Onze vertrouwde drukwerkpartners
Bureau JEZ Events | Fitzgerald Amsterdam | Videohelden | Onze vertrouwde drukwerkpartners

Hoe we hebben geholpen.

  • Digital design geanimeerde e-mail uitnodigingen

  • Animaties digitale schermen van The Upside Down Amsterdam 

  • Graphic design en DTP van eventmateriaal zoals, menukaarten, signing en routing, fotobehang, goodiebags, strandstoelen, contourgesneden plaatwerk bannerdoeken en servetten

  • Printmanagement van eventmateriaal

Merkintroductie Licor 43 Chocolate - bedrukte strandstoelen
Merkintroductie Licor 43 Chocolate - influencer marketing

Influencer marketing.

Op een mooie namiddag in november vormde zich een rij van mensen in glitter and glamour tenues buiten bij The Upside Down in Amsterdam. De reden: het was tijd voor de exclusieve merkintroductie van Licor 43 Chocolate Liqueur. Als onderdeel van de PR-campagne nodigde Fitzgerald Amsterdam een prominente groep influencers en drankenexperts uit om deze likeur als eerst te mogen proeven én ervaren.

United Creations en event branding.

Al ruim 15 jaar verzorgen wij de aankleding van onder andere beursstands, workshops, carrière-evenementen, productlanceringen en persevenementen. Van banners, tot give-aways, wij laten jouw merk knallen. Van opmaak tot productie. Large format print is geen enkel probleem. We leveren onder andere backdrops voor indoor- en outdoorgebruik, creëeren wegbewijzering en andere sign-producten zoals contourgesneden forex en zelfs fotobehang. Daarbij is United Creations Authorized E-Z Up dealer en bestel je bij ons de meest duurzame tenten volledig in huisstijl voor jouw evenement.

Merkintroductie Licor 43 Chocolate - The Upside Down Amsterdam
Merkintroductie Licor 43 Chocolate - productpresentatie
Licor 43 merkintroductie animatie videoschermen

Van print naar digitaal.

Ook voor event-materiaal ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners. United Creations faciliteert naast drukwerk zoals menukaarten en servetten ook digitale ontwerpen zoals e-mailuitnodigingen en video-animaties.

Maxxium Nederland en United Creations

Maxxium heeft twee aandeelhouders: Lucas Bols en The Edrington Group. Naast de twee aandeelhouders werken we ook samen met 5 verschillende Brand Partners met ieder een eigen portfolio. Door deze samenstelling van marktleidende, opkomende en iconische merken beschikt Maxxium over een uniek portfolio waarmee we marktleider zijn op het gebied van gedistilleerde dranken in Nederland.