Bel direct: +31(0)722203981

Marketingmateriaal Business Orientation Days

Meer dan 15 edities marketingpartner van een van de grootste carrière-evenement voor studenten die geïnteresseerd zijn in financiën, economie, bedrijfskunde of kwantitatieve studiegebieden, zoals econometrie.

United Creations ontwerpt en realiseert marketinguitingen en eventmateriaal voor Business Orientation Days.

Disciplines

Drukwerk en Productie, Event branding, Logo en Brand Design

Voor:

Business Orientation Days | Financial Study association Amsterdam (FSA) | Association of Students Actuarial Sciences and Econometrics (VSAE)
Business Orientation Days | Financial Study association Amsterdam (FSA) | Association of Students Actuarial Sciences and Econometrics (VSAE)

Samen met:

Onze vertrouwde partners in drukwerk
Onze vertrouwde partners in drukwerk

Hoe we hebben geholpen.

  • Huisstijlontwerp carrière-evenement Business Orientation Days
  • Design en productie marketingmateriaal: flyers, posters, folders, bedrukte premiums, banners en beursstands, social media assets
  • Design en productie event-materiaal: bedrukte tassen, notitieblokken, pennen, banners en beursstands, entree-passen, waterflessen, programmaboekjes, indoor sign- en routeborden, bedrukte ballonnen
Marketingmateriaal Business Orientation Days
Event-materiaal carrière-evenement

600 deelnemers, 45 bedrijven.

Het doel van de Business Orientation Days is om verbindingen tussen studenten en vooraanstaande bedrijven te bevorderen, waardoor ze in contact kunnen komen met potentiële toekomstige werkgevers en waardevolle inzichten kunnen verwerven in verschillende industrieën. Jaarlijks wordt er aan het evenement deelgenomen door zo’n 45 toonaangevende bedrijven zoals ABN Amro, KMPG, PwC, Ahold Delhaize, De Nederlandsche Bank, De Belastingdienst en vele anderen die ruim 600 studenten aantrekken die graag de kansen die het biedt willen grijpen.

United Creations en event-marketing.

United Creations is jouw ervaren partner als het gaat om de creatie van marketingmateriaal. Wij zijn sinds 2009 ontwerpers van folders, brochures, poster en nog veel meer. Samen met onze productiepartners kunnen we zo’n beetje alles wel met een logo voorzien. Van pennen tot drinkwaren, van roll-up banners tot beursstands. Inclusief ballonnen, want ‘het leven is een feestje, alleen moet je zelf de slingers ophangen’. Wij helpen je daar graag mee 😉

Bedrukte pennen en notitieblokken carrierebeurs
Toegangspassen career event Amsterdam
De volgende stap in huisstijlontwerp

De volgende stap in huisstijlontwerp.

United Creations is al meer dan 15 jaar de trotse marketingpartner van de Business Orientation Days. We stonden aan de wieg van de rebranding van De Beroependagen naar deze internationaal bekende happening en zijn de makers en bewakers van de huisstijl tot in het kleinste detail.

Business Orientation Days en United Creations

De Business Orientation Days is een groots tweedaags carrière-evenement dat vooral is afgestemd op studenten die geïnteresseerd zijn in financiën, economie, bedrijfskunde of kwantitatieve studierichtingen, zoals econometrie. Gezamenlijk georganiseerd door twee vooraanstaande studieverenigingen – de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging van Studenten Actuariële Wetenschappen en Econometrie (VSAE) – biedt dit evenement een uniek platform voor studenten om carrièremogelijkheden te verkennen.