Bel direct: +31(0)722203981

Event branding Yamaha Racing YZ SuperFinale

Event branding voor het hoogtepunt van het amateur raceseizoen, waar Yamaha Motor op zoek gaat naar aanstormend motorcross-talent.

United Creations ontwerpt en realiseert aankleding voor één van de grootste motorcross-evenementen voor jongeren in Europa.

Disciplines

Drukwerk en Productie, Event branding, Logo en Brand Design

Voor:

Yamaha Motor Europe
Yamaha Motor Europe

Samen met:

SMC Agency | Onze vertrouwde druwkwerkpartners
SMC Agency | Onze vertrouwde druwkwerkpartners

Hoe we hebben geholpen.

  • Graphic design en DTP van event-materiaal

  • Realisatie van backdrops, vlaggen, large format print, signing, posters, stickers, trofeëen en medailles

Large format print producties realiseer je bij United Creations
Offset printproducties realiseer je bij United Creations

Aanstormend talent.

Yamaha’s bLU cRU-programma is een platform om de volgende generatie jong rijtalent in zowel de weg- als offroad-races te ondersteunen. Het platform creëert een professionele omgeving die wordt gebruikt om de racesterren van morgen aan te moedigen, te koesteren en op te bouwen door de begeleiding en ongeëvenaarde ervaring van de Yamaha Racing-wereld. De YZ SuperFinale is het hoogtepunt van het seizoen.

United Creations en event branding.

Al ruim 15 jaar verzorgen wij de aankleding van onder andere beursstands, workshops, carrière-evenementen, productlanceringen en persevenementen. Van banners, tot give-aways, wij laten jouw merk knallen. Van opmaak tot productie. Large format print is geen enkel probleem. We leveren onder andere backdrops voor indoor- en outdoorgebruik, creëeren wegbewijzering en andere sign-producten. Daarbij is United Creations Authorized E-Z Up dealer en bestel je bij ons de meest duurzame tenten volledig in huisstijl voor jouw evenement.

Sportprijzen bestel je eenvoudig en snel bij United Creations

Sportprijzen.

Voor de productie van sportprijzen ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners en sinds 2020 beschikken we over eigen machines voor onder andere textieldruk. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en korte doorlooptijd als het gaat om tombstones, plexiglas prijzen en medailles. 

United Creations voor Yamaha Motor Europe

Voor jonge ambitieuze offroad-rijders bieden de categorieën YZ65 en YZ85 van de bLU cRU FIM Europe Cup de perfecte toegang tot Yamaha’s racepiramide. Rijders die met YZ65- of YZ85-motoren racen in hun nationale 65cc- of 85cc-kampioenschappen kunnen zich vóór het seizoen aanmelden om deel uit te maken van het programma. Zodra ze zijn geaccepteerd, krijgen ze een bLU cRU-pakket met een aantal voordelen, waaronder Yamaha Racing Paddock Blue-kleding, een bLU cRU-stickerset voor hun YZ65- of YZ85-machines, nationale bLU cRU-mastercamps, VIP-bezoeken aan lokale MXGP-rondes en meer.