Bel direct: +31(0)722203981

Event branding Jura Community Event

Printmanagement event-materiaal whisky experience in Naarden

United Creations voorziet Jura Whisky van stijlvolle aankleding voor weer een mooie editie van de Jura Community Events

Disciplines

Drukwerk en Productie, Event branding

Voor:

Jura Whisky | A Brand New Day Drinks
Jura Whisky | A Brand New Day Drinks

Samen met:

Bureau JEZ Events | Grafisch Lab
Bureau JEZ Events | Grafisch Lab

Hoe we hebben geholpen.

  • Printmanagement eventmateriaal: large format signage, cocktailservetten, linnen servetten, menukaarten, fotoborden, fruitkratjes, goodiebags

Jura Whisky Community Event branding
Jura Whisky Community Event branding

Beleving door details.

Al ruim 15 jaar verzorgen wij de aankleding van onder andere beursstands, workshops, carrière-evenementen, productlanceringen en persevenementen. Van banners, tot give-aways, wij laten jouw merk knallen. Van opmaak tot productie. Samen met Bureau JEZ Events en Grafisch Lab verzorgden we de aankleding van weer een mooi Jura Community Event. We leverden alles van fotoborden tot cocktailservetjes om de merkbeleving zelfs via de kleinste details te versterken.

United Creations en printmanagement.

Een van onze ‘oudste’ services is het verzorgen van drukwerk. Met printmanagement heb jij geen omkijken meer naar de productie van communicatiemiddelen. Profiteer van onze sterke positie als inkoper van de meest uiteenlopende print- en premium-producten, en van onze inhouse productie-oplossingen. Wij regelen alles van opmaak tot bezorging.

Jura Whisky Community Event goodiebags

Bedrukte premiums.

Ook na het Jura Community Event konden gasten nog genieten van de unieke smaken van Jura Whisky. Alle gasten gingen naar huis met een goed gevulde goodiebag met bedrukte premiums en uiteraard een heerlijke fles whisky.

A Brand New Day Drinks en United Creations

A Brand New Day is een volledig onafhankelijk drankenbedrijf. Wij richten ons uitsluitend op de Nederlandse drankenmarkt en passen onze unieke visie op merkopbouw toe op het vermarkten en verkopen van internationale topmerken binnen de Nederlandse drankenmarkt. Ons portfolio bevat een spannende mix van succesvolle internationale merken, nieuwe ideeën met ongekende potentie en merken die specifiek gericht zijn op de Nederlandse consument. Deze merken stellen ons in staat om onze klanten voortdurend te verbazen, een buzz te creëren en de omzet te verhogen, elke dag opnieuw.