Bij United Creations ben je aan het juiste adres voor goede ontwerpen en praktische oplossingen om jouw merk te laten bloeien. Ook op internet.

 

WordPress websites

Voor de ontwikkeling van websites kiezen wij WordPress als het content management systeem (CMS) zodat je zelf content kunt toevoegen en aanpassen. WordPress is een van de meest populaire open source content management systemen. Er werken wereldwijd duizenden developers aan om het systeem continu te verbeteren en uit te breiden met functionaliteiten, designs en plugins. Bekijk onze cases zoals de ontwikkeling van yogastudioseeyou.nl.

WordPress hosting

Iedere website heeft regelmatig onderhoud nodig, maar we kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer ook andere dingen aan je hoofd hebt. Daarom bieden wij WordPress hosting. Een handig pakket waarbij je verzekerd bent van goede snelheid, genoeg bandbreedte, de laatste updates en backups en security. Domeinregistratie en SSL-certificaten regelen we er graag voor je bij. Onder andere Lavido en persoonlijk zorgverlener Thilata Haasnoot gingen je voor.

Yogastudio See You website


Webshop Lavido.nl

WooCommerce webshops

Een webshop is een perfecte manier om nieuwe markten open te breken en klanten te bereiken die je nog nooit persoonlijk hebt ontmoet. Ook voor jouw bedrijf kan het een extra professionaliseringsslag betekenen. Als shopextensie van WordPress gebruiken we WooCommerce. Een van de meest gebruikte e-commerce software ter wereld. Voor de distributeur van Lavido in Europa bouwden we de WordPress site uit met een WooCommerce shop.

MailChimp templates en campagnes

E-mails versturen kunnen we allemaal, en MailChimp biedt ook nog eens de mogelijkheid om professioneel aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Wij geloven er in dat een persoonlijke boodschap meer impact heeft dan een algemene nieuwsbrief. Daarom ontwerpen en bouwen wij MailChimp templates op maat en creëren we campagnes met impact. Helemaal in jouw huisstijl en grondig getest met Litmus.

Ook toe aan een nieuwe website of hosting

We vernemen graag van je. Ook met andere vragen over online zaken.

Hoe heet je?*

Wat is je emailadres?*

Onderwerp

Laat een bericht achter