Categories ,

Yogastudio See You website en premiums

Samen met Jeannette de Jaeger hebben we gedurende enkele maanden aan de website voor Yogastudio See You gewerkt. Wij zijn trots op het resultaat en kijken met plezier terug op het proces van co-creatie. Perfect in lijn met de diepere betekenis van yoga, namelijk samenbrengen, union en verbinden. In de woorden van Jeannette zelf: Samenwerken is samen werken aan een groter “WIJ”.

WordPress

Voor de ontwikkeling van websites kiezen wij WordPress als het content management systeem (CMS) zodat je zelf content kunt toevoegen en aanpassen. WordPress is een van de meest populaire open source content management systemen. Er werken wereldwijd duizenden developers aan om het systeem continu te verbeteren en uit te breiden met functionaliteiten, designs en plugins. De flexibiliteit van het systeem past perfect bij de groeiende yogastudio.

Integratie Fitmanager

Fitmanager integratie yogastudio

Fitmanager is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers met een eigen gym, yoga studio, fitness studio, bootcamp club, vechtsport school en dansscholen. Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages. Voor yogastudio See You zorgdne we voor een integratie van het syteem met WordPress.

Web development Yogastudio See You

 

Productie premiums

Marketingsupport is een breed begrip. Een onderdeel van onze dienstverlening is het inkopen en begeleiden van productie van premiums en give-aways. Voor yogastudio See You ontwikkelden we diverse materialen met een duurzame touch: kladblokjes van gerecycled papier, groeipapieren kaarten gevuld met zomerbloemzaden en houten pennen die biologisch afbreekbaar zijn.

Houten pennen met logo en notieblok

Share