Categories

Website Professional in Thuisbegeleiding

  • Client

    Professional in Thuisbegeleiding - Thilata Haasnoot

  • Services

    Webdesign, webdevelopment, Managed WordPress Hosting

  • Launch project

    http://www.pitth.nl

Iedere cliënt is uniek. Daardoor staat de hulpvrager altijd centraal. Pit (Professional in Thuisbegeleiding) gaat daarom vraaggericht te werk. Door de specifieke kennis van, en ervaring met mensen met een beperking kan Pit je uitstekend informeren, adviseren, en je (praktische) ondersteuning en vooral begeleiding bieden.

Zorgbegeleidster Thilata Haasnoot schakelde ons in om een professionele en representatieve website voor haar te ontwikkelen. Op basis van een bescheiden huisstijl creëerden we een volledig responsive website met een rustige uitstraling. Met een service-abbonnement met onze Managed WordPress Hosting heeft Thilata geen omkijken naar beveiliging, onderhoud, email en hosting.

WordPress

Voor de ontwikkeling van websites kiezen wij WordPress als het content management systeem (CMS) zodat je zelf content kunt toevoegen en aanpassen. WordPress is een van de meest populaire open source content management systemen. Er werken wereldwijd tal van developers aan om het systeem continu te verbeteren en uit te breiden met functionaliteiten, designs en plugins. De praktische functionaliteiten passen perfect bij de informatieve en professionele benadering van Thilata.

 

Webdesign Professional in Thuisbegeleiding

 

Zelftest hoogsensitiviteit

Naast informatie over de dienstverlening van Thilata, werkten we een interactieve versie van de HSP-test uit. Bezoekers van de site worden zo in staat gesteld om ook al voor een kennismakingsgesprek meer inzicht te krijgen over hoogsensitiviteit. De HSP-test is ontwikkeld door Psychotherapeute en universitaire docent dr. Elaine Aron. Zij schrijft hierover in haar boek “Hoogsensitieve personen. Hoe blijf je overeind als de wereld je overweldigt?” Deze test is wetenschappelijk onderbouwd, maar de resultaten zijn vooral bedoeld om je te laten nadenken over jezelf. De uitkomst is dus puur een indicatie van hoe gevoelig je bent.

 

Responsive WordPress website door United Creations

Share