Categories ,

Rebranding Sencha Lunchstore

Sencha Lunchstore is de woonwinkel waar je een tweede huiskamergevoel van krijgt. Kom shoppen en geniet van ontbijt, lunch en door in huis gemaakte taartjes en lekkernijen. Bij Sencha Lunchstore vind je ambachtelijke kwaliteitsproducten en zelfgemaakte lekkernijen. Sencha staat voor echte en eerlijke producten en werkt men veel met lokale leveranciers. Zodoende was United Creations een goede match. Als trouwe bezoekers vanaf de eerste dag na openen zijn we verbonden met de zaak en weten we waar marketingkansen liggen.

Na twee jaar ondernemen en ontwikkelen was het tijd voor een frisse blik op de algehele uitstraling van de lunchzaak. Echt en eerlijk staat centraal bij deze groene en frisse nieuwe stijl. Van spaarkaart tot giftcard, van menukaart tot inpakpapier. Alles in balans.

Web design en development

Voor de ontwikkeling van websites kiezen wij WordPress als het content management systeem (CMS) zodat je zelf content kunt toevoegen en aanpassen. WordPress is een van de meest populaire open source content management systemen. Er werken wereldwijd duizenden developers aan om het systeem continu te verbeteren en uit te breiden met functionaliteiten, designs en plugins.

Website design Sencha Lunchstore

Goede koffie, smaakvolle thee, maar vooral veel gezelligheid. Bij Sencha Lunchstore kom je helemaal tot jezelf en tot elkaar. Voor gezelschappen zijn er verschillende arrangementen waaronder High Tea, Baby Showers en diverse proeverijen. Op zoek naar een uitgebreide kaart met onder andere veganistische gerechten, glutenarme taartjes of raw food snacks? Dan is dit het goede adres!

Share