Categories ,

Design Support Yamaha Motor Faster Sons Experience

  • Client

    Sol & Matheson Communications for Yamaha Motor Europe N.V.

  • Services

    Graphic Design

De Sport Heritage range is een eerbetoon aan Yamaha’s historie met vintage design-esthetiek, krachtpatsers en een liefdevol vervaardigd assortiment lifestyleproducten. Of het nu op de openbare weg of op de baan is, Faster Sons gaat over het eren van het verleden, ten focus op prestaties in de toekomst. De Faster Sons Experience draait om een duik in deze wereld, en om het ervaren van de sfeer die hoort bij het gevoel van de Faster Sons-familie. Ervaar alle aspecten van de Faster Sons-filosofie tijdens The Timers, The Reunion, Wildays en Motor Beach. Vier festivals gewijd aan meer dan alleen de motoren zelf. Ze zijn gewijd aan de lifestyle, de wereld rond motorrijden. In opdracht van het PR-bureau van Yamaha Motor Europe en in samenwerking met STAALL werkten we aan marketingmateriaal en een outdoor event setting voor de Faster Sons Experience.

Online assets

Elk Yamaha Motor evenement krijgt een plek op www.yamaha-motor.eu. Middels het Adobe Experience platform kunnen distributeurs vanuit heel Europa kunnen hun content personaliseren en aanpassen naar hun eigen invulling en editie. Wij verzorgden een alle online materialen, zoals campagne visuals voor in de headers van de pagina’s, we maakten unit banners om de beschikbare motormodellen te tonen en nationaal specifieke banners.

Faster Sons Experience online visuals

Yamaha Motor advertisement template

Print templates

Een ander belangrijk onderdeel van de communicatie rondom de Faster Sons Experience is de inzet van print. We ontwikkelden praktische InDesign ontwerp-templates voor de creatie van advertenties, posters en banners. Deze templates werden ook verspreid via het distributeursnetwerk van Yamaha Motor. En zo geven wij vorm aan design support voor bureaus en merken.

Share