Categories

Design en DTP productcatalogus KidKraft

  • Client

    KidKraft Europe

  • Services

    Graphic Design, DTP, printproductie

Ongeveer 50 jaar geleden begon KidKraft met een idee om met speelgoed en kindermeubilair de fantasie van kinderen te prikkelen. Van dit prille begin is de startup uitgebreid tot een toonaangevend, wereldwijd bedrijf, bekend van prijswinnende poppenhuizen en speelkeukens. Het speelgoed van KidKraft is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 90 landen en in meer dan 28.000 winkels wereldwijd.

Sinds 2018 zijn we als United Creations een van de ondersteunende partijen voor de marketingafdeling in Amsterdam, Deze afdeling is verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten voor de EMEA. We zijn verantwoordelijk voor opmaak van materiaal voor zowel online als offline gebruik, en verzorgen de productie en distributie van POS-materiaal door heel Europa. Een vertrouwd middel om het volledige productaanbod onder de aandacht te brengen bij distributeurs is een catalogus.

Design en DTP productcatalogus KidKraft Design en DTP productcatalogus KidKraft Design en DTP productcatalogus KidKraft Design en DTP productcatalogus KidKraft Design en DTP productcatalogus KidKraft Design en DTP productcatalogus KidKraft

We ontwikkelden een overzichtelijk design en creëerden een slim template om snel en efficiënt data in te lezen in het ontwerp. Het resultaat is een 120 pagina’s dik magazine, uitgevoerd in stijlvol 170 grams mc papier.

Design en DTP productcatalogus KidKraft

Design en DTP productcatalogus KidKraft

Share