Categories ,

Branding Leon Pater Vastgoed

Stel je voor je bent een bevlogen ondernemer die letterlijk van zijn naam zijn merk heeft gemaakt. Na jaren bouwen aan dat merk wil je de volgende stap in professionalisering maken met een volledige huisstijl en alle benodigde communicatiemiddelen. Dat was voor Leon Pater het moment om contact met ons op te nemen. Want waar hij de vastgoedwereld toegankelijk maakt, doen wij dat met de marketingwereld.

Over Leon Pater Vastgoed

Leon Pater Vastgoed ontwikkelt, adviseert en maakt papieren plannen werkelijkheid. Onze werkwijze is goed geregeld, strak georganiseerd en helder in communicatie. We houden ons dagelijks bezig met allerlei vraagstukken op het gebied van stedelijke- en landschappelijke ontwikkeling. Wij ondersteunen bedrijven, particulieren en overheden bij planvorming, projecten en vergunningen met betrekking tot de bebouwde omgeving. Wij maken de vastgoedwereld toegankelijk voor u. Leon Pater Vastgoed is uw aanspreekpunt voor advies in ruimtelijke ontwikkeling, planvorming en vergunningen, en is uw partner bij aankoop en verkoop van vastgoed. Bekijk onze projecten en laat u inspireren.

De resultaten

United Creations maakte van de papieren positioneringsplannen werkelijkheid door het ontwikkelen van de volledige brand visual identity en de uitwerking in middelen. Van logo tot website en stijlvolle letterpress visitekaartjes.

Leon Pater Vastgoed logo en huisstijl

Leon Pater Vastgoed huisstijl

Leon Pater Vastgoed stationary

Leon Pater Vastgoed visitekaartjes

WordPress

Voor de ontwikkeling van websites kiezen wij WordPress als het content management systeem (CMS) zodat je zelf content kunt toevoegen en aanpassen. WordPress is een van de meest populaire open source content management systemen. Er werken wereldwijd duizenden developers aan om het systeem continu te verbeteren en uit te breiden met functionaliteiten, designs en plugins. De professionaliteit van het systeem past perfect bij een adviesbureau in de vastgoedwereld.

WordPress hosting

Iedere website heeft regelmatig onderhoud nodig, maar we kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer ook andere dingen aan je hoofd hebt. Daarom bieden wij WordPress Hosting. Een handig pakket waarbij je verzekerd bent van goede snelheid, genoeg bandbreedte, de laatste updates en backups en security. Domeinregistratie en SSL-certificaten regelen we er graag voor je bij.

En wat vond Leon er zelf van?

Wij hebben United Creations gevraagd om onze huisstijl en website te ontwerpen. Wat een verademing om met hen samen te werken. Het lijkt me namelijk best lastig om ideeën in de vorm van woorden op papier om te zetten naar ontwerpen waarmee je naar buiten toe wilt treden. Wij zijn ontzettend blij met zijn werk en kunnen United Creations absoluut aanraden!

En daar zijn wij weer blij mee!

Share