Categories

Beroependagen marketingsupport

  • Client

    Beroependagen

  • Services

    Graphic Design, DTP, Productiebegeleiding

United Creations is al jaren trotse partner van de Beroependagen. Dit meerdaagse event wordt georganiseerd door de Amsterdamse studieverenigingen FSA en VSAE. De Beroependagen vormen een tweedaags career event waarbij bedrijfskundig, (financiëel) economisch en kwantitatief opgeleide studenten in contact kunnen komen met vele topbedrijven!

United Creations speelt een ondersteunende rol op het gebied van online en offline marketing. Voor edities uit het verleden ontwikkelenden uitgebreide magazines, en printcampagnes. We stonden aan de wieg van een vernieuwde huisstijl in 2017 en verzorgden een groot deel van de evenemtenaankleding binnen het Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Ten behoeve van de promotie en het event Beroependagen editie 2018 zelf, ontwikkelden we onder andere presentatiemappen, schrijfblokken, programmaboekjes, bedrukte bekertjes, ballonnen, flyers, posters, roll-up banners, pennen, waterflesjes met eigen labels, stroopwavels met eigen labels, goodie bags, hangbannieren, fotowanden en zelfs social media templates. Van ontwerp tot productie van al het marketingmateriaal, wij regelen het allemaal graag!

Fotografie: Marvin Duiker
Share