Bel direct: +31(0)722203981

Sencha Lunchstore

Rebranding Sencha Lunchstore​​​​​​​

De woonwinkel waar je een tweede huiskamergevoel van krijgt

Sencha Lunchstore rebranding door United Creations

Disciplines

Drukwerk en Productie, Logo en Brand Design, Web Design en Development

Klant

Sencha Lunchstore

Partners

Hoe wij hebben geholpen.

  • Nieuwe huisstijl horecazaak

  • User Experience Design

  • Interface design

  • Responsive Webdevelopment op basis van WordPress

  • Design en productie drukwerk
United Creations Horecadrukwerk
WordPress website laten maken door United Creations

Nieuwe website.

Voor de ontwikkeling van websites kiezen wij WordPress als het content management systeem (CMS), zodat je zelf content kunt toevoegen en aanpassen. WordPress is één van de meest populaire open source content management systemen. Er werken wereldwijd duizenden developers aan om het systeem continu te verbeteren en uit te breiden met functionaliteiten, designs en plugins. Ook na lancering ben je bij United Creations verzekerd van service en onderhoud.

Sencha-lunchstore.nl is ontwikkeld op basis van het krachtige WordPress CMS. Met een fris en overzichtelijk design nodigen we bezoekers uit om te sfeer te komen proeven in de meest gezellige lunchstore in Alkmaar. 

Huisstijl update Sencha Lunchstore.

Na enkele jaren ondernemen en ontwikkelen was het tijd voor een frisse blik op de algehele uitstraling van de Alkmaarse lunchzaak. Echt en eerlijk staat centraal bij deze groene en frisse nieuwe stijl. Van spaarkaart tot giftcard, van menukaart tot inpakpapier. Alles in balans.
Bedrukte koffiebekers voor de horeca

Printpartner.

Ook voor horecadrukwerk en de productie van bijvoorbeeld bedrukte take-away items ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners. United Creations faciliteert naast promotioneel drukwerk zoals flyers ook bedrukte bekertjes, taartdozen, tasjes en stickers.

Sencha Lunchstore is de woonwinkel waar je een tweede huiskamergevoel van krijgt. Kom shoppen en geniet van ontbijt, lunch en door in huis gemaakte taartjes en lekkernijen. Bij Sencha Lunchstore vind je ambachtelijke kwaliteitsproducten en zelfgemaakte traktaties. Sencha staat voor echte en eerlijke producten en werkt men veel met lokale leveranciers. Zodoende is United Creations een goede match. Als trouwe bezoekers vanaf de eerste dag na openen zijn we verbonden met de zaak en weten we waar marketingkansen liggen.