Lavido Natural Skincare

Huidverzorging zonder compromissen

Actieve natuurlijke huidverzorging geformuleerd met gecertificeerde biologische essentiële oliën.

Disciplines

Copywriting en PR-ondersteuning, Digital Marketing, Drukwerk en Productie, Web Design en Development

Klant

Lavido Natural Skincare

Partners

Hoe we hebben geholpen.

  • User Experience Design

  • Interface design (meertalig)

  • Responsive Webdevelopment

  • Integratie WordPress + WooCommerce + Bol.com

  • E-mailmarketingstrategie + support met Mailchimp

  • Ontwerp en productie drukwerk en verpakkingen

Cross platform
e-commerce.

Lavido.nl is ontwikkeld op basis van een WordPress CMS. Als distributeur voor Europa was de wens voor een webshop in eigen beheer groot. WooCommerce vormt een schaalbaar systeem voor zowel productaanbod als marketing. In samenwerking met Woosa ontwikkelden we een API-koppeling met Bol.com. Elk uur wordt het productaanbod realtime gesynchroniseerd met de populaire Nederlandse webwinkel en wordt het productaanbod van Lavido gepresenteerd aan miljoenen online shoppers.

E-mailmarketing met Mailchimp.

Binnen holistische marketing vervult e-mail een belangrijke functie. Goed ontworpen e-mails worden als persoonlijk ervaren en helpen bij het versterken van de relatie tussen merk en volgers. MailChimp is onze tool om daar invulling aan te geven. Met geautomatiseerde campagnes blijft Lavido in gesprek met de doelgroep, zonder daar actief tijd aan te besteden. United Creations draagt met trots het label ‘Mailchimp Certified Professional’.

Slimme automatisering

Voor Lavido zetten we verschillende geautomatiseerde campagnes op, waaronder: 

Abandoned Cart Automation: 69% van de shoppers laat hun winkelwagentje achter voordat ze afrekenen. Mailchimp biedt een manier om ze terug te halen. Met deze automation zien we gemiddeld 34 keer meer bestellingen per ontvanger dan met alleen bulk-e-mail.

Product Follow-up Automation: Nadat iemand een aankoop heeft gedaan, kun je feedback krijgen of andere dingen aanbevelen. Lavido neemt op het juiste moment contact op om meer te weten te komen over haar klanten. We hebben geconstateerd dat e-mails voor productopvolging vijf keer meer extra bestellingen ontvangen dan bulk-e-mails. We passen een vervolgbericht aan met promotiecodes, productaanbevelingen of nuttige informatie over bijvoorbeeld ingrediënten of huidverzorgingstips. Met elke klik leert Lavido meer over haar doelgroep.

Printpartner.

Ook voor offline materiaal ben je bij United Creations aan het goede adres. Als sinds 2009 bouwen we elke dag aan ons netwerk met print- en productiepartners. United Creations faciliteert naast promotioneel drukwerk zoals flyers en brochures ook bijsluiters en verpakkingsmateriaal op maat voor Lavido.

Lavido biedt een natuurlijke, therapeutische huid- en lichaamsverzorgingslijn speciaal ontwikkeld middels kruidenchemie met klinisch bewezen resultaten. Lavido is ontstaan uit een passie voor kruidenchemie en een behoefte aan natuurlijke producten die beter werken dan kunstmatige. De oorsprong van Lavido ligt in de prachtige en weelderige Galilea-vallei, een afgelegen, ongerepte regio van Israël, een land dat bekend staat om zijn landbouw en groene technologieën.